Informationer
Start 01.08.2021 16:00
Slut 07.08.2021 10:00
Lokation Gerlev Idrætshøjskole
Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

Sommerlejren er ikke arrangeret af Judoklubben Mitani. 

Karen Berg vil være med som kontaktperson fra klubben. Hvis du tilmelder dit barn, kræver det at barnet kan overnatte ude alene uden forældre i 7 dage.
Hvis du tilmelder et barn til Gerlev Sommer Camp, skal du kontakte Karen Berg og informere hende omkring din tilmelding. 

Kontakt Karen her

KURSUSBESKRIVELSE

JUDO FOR ALLE, UANSET NIVEAU OG ALDER! OPLEV JUDO, AKTIV FERIE OG HØJSKOLE I SKØN FORENING OG FÅ JUDO-INSPIRATION TIL BÅDE KROP OG HOVED.

Judokurset 2021 år bliver et olympisk godt judokursus med fantastisk judo, fællesskab, hygge og vitaminer til hoved og krop – for alle niveauer.
Der vil selvfølgelig blive brugt meget tid på måtterne, men der vil også være spændende morgensamlinger, studiekredse med plads til diskussion, foredrag med nye perspektiver på judo og kultur, samt hyggelige og spændende arrangement om aftenen.

Børnene træner for sig, mens træningen for de voksne er opdelt således, at der er plads til både kampjudo og motionsjudo. Der vil uanset hvilket niveau, du befinder dig på, være udfordringer til netop dig. Der vil også være mulighed for tumlinge-træning for de helt små fra 3-7 år. Børn i denne aldersgruppe kan kun deltage på sommerlejren med en forælder.  For børnene er der også masser af sjov idræt og aktiviteter – når der ikke er judo på programmet.

Alle Judo Danmarks landshold deltager. Vi har en forventning om, at der igen i år kommer internationale udøvere.

Vi forventer, at der deltager omkring 100 børn og 100 voksne.

I 1964 var Judo for første gang på det olympiske program. Her 57 år efter vender legene tilbage til Tokyo. Judo-konkurrencen kommer højest sandsynlig til at foregå ugen inden sommerlejren. Derfor får lejren et olympisk tema der kommer udtryk i nogle af børnenes aktiviteter og de voksnes  morgensamlinger, studiekredse og foredrag.

Judo sommerkurset koordineres og gennemføres selvfølgelig i henhold til myndighedernes corona-retningslinjer gældende ved kursets start.

Tilmelding
 

PRISER, DATOER OG TILMELDING
Mindre børn*: 1.290 kr. (3-7 år)
Børn/ungdom: 1.990 kr. (8-17 år)
Studiepris**: 2.590 kr. (18-25 år)
Voksne: 3.390 kr. (fra 18 år)

* Børnene indkvarteres på værelse sammen med deres forældre.
** Gælder ikke for dem, der er på landsholdet.
*** Hele kursusafgiften betales ved tilmelding